МИСИЈА

Во областите градежништвото и енергетска ефикасност:

  • Им служиме на нашите клиенти и на општеството

  • Инвестираме во знаење, ентузијазам и посветеност

  • Создаваме нови решенија со најдобар квалитет.

ВИЗИЈА

ДЕЛТА ПРОЕКТ е водечка компанија во Македонија  во областа на енергетската ефикасност и одржливиот развој.

 
 
 

©2018 by DELTA PROEKT. Proudly created with Wix.com