top of page

 

ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОБЈЕКТОТ И СТАНОВИТЕ:

 

 • Влезот во зграда на високо приземје на 1,2m од тротоарот;

 • Лифт до паркинзите во подрумот и до поткровјето;

 • Природно осветлени скали од приземјето до подрумот;

 • Лифт од тротоарот до влезот на зградата за лица со посебни потреби;

 • Лифт-платформа до подрумот каде се паркинзите кои се природно осветлени и природно вентилирани;

 • Објект со енергетска класа А: при негово стандардизирано користење, со внатрешна температи од 20°С, со греење од 14 часа на ден во грејна сезона и со 0,5 измени на воздух на час потребни се за греење помалку од 25kWh на m2 загреана површина годишно;

 • Греење и ладење со мулти-сплит ситем, DAIKIN.  Греењето на купатилата со  електрични регистри со термостат;

 • Прозорци со трослојно стакло, со коефициент на пренесување на топлина Uw<1,2W/m2K, систем REHAU GENEO;

 • Вештачка вентилација на купатила кои немаат прозорец и во кујните;

 • Звучна изолација помеѓу становите, кон скалишниот простор и лифтовското окно повисока од 52dB;

 • Топли подови со трослоен паркет од дрво;

 • Врати од медијапан со ЦПЛ фолија;

 • Влезни сигурносни врати од реномиран производител;

 • Купатила обложени со висококвлитетни плочки, со панелен сифон, стаклена преграда кон туш-кабина и квалитетни санитарии;

 • Пријатен амбиент на влезната партија и во ходникот пред влезот во становите.

 

Ви стоиме на располагање за дополнителни прашања.

bottom of page